Ituaiga o faiga fa'apipi'i fa'atosina

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le umi o manaʻoga o le eli, o le maaa ma le lautele o le lima lima o lana masini galue o loʻo faʻateleina, o le faʻalavelaveina o le lima lima o loʻo faasolosolo malie ona faʻateleina, ma e tele foi le malosi o le mamafa.E mana'omia le filifilia o le fa'agasologa o le fa'apotopotoga o lima.O lo'o fa'amatalaina i lalo le fa'agasologa o le fa'apipi'iina o le tele o fa'alavelave fa'alavelave.

1.1 Fa'agasologa o le samala

O le samala faiga e fetuutuunai i le faagaoioiga ma malosi i le fetuutuunai, ae o le faagasologa e galue malosi, ma e le pulea lelei le taitaiga a le faapotopotoga.O le faiga o le samala e masani ona faʻaaogaina mo togavao ma sina faʻalavelave i luga o le mating surface ma pupuu umi.

1.2 Fa'agasologa fa'apipi'i

O le faʻaaogaina o se lomitusi e faʻatino ai le faʻaogaina o le lomitusi o loʻo i ai le malosi toniga, faʻasalalauga faʻasalalauga faigofie, maualuga le gaosiga o le gaosiga, ma e mafai ona faʻafetaui i le tele o faʻalavelave, ae e manaʻomia le faia o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi eletise. , Fa'atonu le nofoaga pamu vai.O la matou kamupani e tele faʻataʻitaʻiga o excavators ma ituaiga eseese o laʻau.E manaʻomia le faʻatulagaina o meafaigaluega eseese ma faʻapipiʻi pusa eletise ma nofoaga pamu vai faʻatasi ma fausaga eseese e tusa ai ma vaʻa eseese ma pusi i tulaga eseese.

1.3 Faʻagasologa vevela vevela

I le faʻaaogaina o uiga faʻalauteleina o le vevela o le uʻamea, muamua faʻamafanafana le pu o le nofoa faʻapipiʻi e faʻalautele ma faʻateleina le lautele o le pu i totonu, suia le faʻalavelave fetaui i le va o le pu nofoa ma le pupuni i totonu o se kilia talafeagai, ona faʻaofi lea o le pupuni i totonu o le pu nofoa. , a mae'a ona fa'alili le pu e avea ma fa'alavelave fa'afefe.

1.4 Fa'aagasologa o le afifiina malulu

E feteenai ma le faagasologa o le vevela, o lenei faiga e malolo ai le togavao, ma e mafai ona faigofie ona tuu le togavao i totonu o le pu o le sui faufale pe a uma ona aisa ma faaitiitia.A toe fo'i le togavao i le tele o le vevela masani, e mafai ona maua se fa'alavelave fa'afefe.Ae peitaʻi, pe a tele le faʻalavelave, e le lava le aofaʻi o le faʻamalo aisa, ma e manaʻomia le faʻapipiʻiina ma le samala.Afai o le tele o le faʻalavelave e tele, e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia ma se lomitusi mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.


Taimi meli: Aukuso-16-2022